Hanteer jij wel de juiste tarieven? De 5 meest gemaakte fouten.

Ontdek hoe het wel moet en hoe je het maximale uit jouw bedrijf haalt 👌

Wij willen jou verder helpen!

Wouter Bothoff (Eigenaar en tevens ontwikkelaar) van Pay n Plan en zijn team hebben door de jaren heen alles al voorbij zien komen in de Fitness Branche en met heel veel professionals samengewerkt.

Wij hebben er onze missie van gemaakt professionals zoals jij te helpen hun business next level te laten groeien! Dit doen we door het delen van onze kennis en kunde en het bouwen van slimme software om alle opgedane kennis in de praktijk volledig geautomatiseerd toe te kunnen passen 💪

Pay n Plan neemt alle zorgen bij je weg als het gaat om abonnementen, strippenkaarten en betalingen. Pay n Plan is klantvriendelijk, hebben snel antwoorden op je vragen en nemen de tijd voor je.
Jack Duyst
BodyBoxx
Wat een geweldige App. We zijn blij dat we de overstap hebben gemaakt. De leden zijn zeer tevreden en ook de klantenservice van Pay n Plan is geweldig. Top, ga zo door met de ontwikkelingen!
Martin van den Broek
Mountain Bootcamps
Onze klanten boeken zelf hun lessen in en vinden dat super handig. Ook de betalingen doen onze klanten via Pay n Plan. Wij hebben daar dus geen omkijken naar. De service en ondersteuning is geweldig!
Rose Marques de Carvalho
The EMS Studio

Ja, ik wil ook meer omzet uit mijn klantenkring!