Voor de vakantie had je nog een volle enthousiaste groep. Na de vakantie een kleine groep die vol enthousiasme verteld over de heerlijke vakantie, waarin ze niet hebben gesport!

 

 

En het moeilijkste aan sporten is het starten, want als je eenmaal in het ritme zit is het heerlijk! Maar hoe krijg je alle klanten weer enthousiast na de vakantie? Lees hieronder onze 5 tips.

1. Welcome Back workout
Organiseer een leuke (outdoor) workout met alle leden. Maak het een combinatie van sport en spel met een beetje competitie. Mannen tegen de vrouwen, jong tegen oud(er) en laat iedereen samen werken. Sluit af met een BBQ of neem allemaal wat lekkers mee, succes gegarandeerd!

2. Doe een actie
Verkoop een after summer rittenkaart of geef korting op de eerste maand bij een abonnement. Op deze manier kan iemand toch weer laagdrempelig starten en zoals ik al eerder aangaf. Als je eenmaal in het ritme zit, is het heerlijk!

3. Bring a friend
Niets is leuker dan sporten met je vrienden. Organiseer een bring a friend week. Iedereen die deze week een vriend meeneemt krijgt iets cadeau. En wie is er niet gek op cadeautjes?! Geef die vriend ook nog een leuke aanbieding en een cadeau bij de aankoop van een rittenkaart of abonnement en je hebt er ook nog een nieuwe klant bij!

4. Ledendag
Organiseer een ledendag, speciaal voor alle actieve leden. Doe iets wat jullie anders niet doen, ontmoet elkaar in een andere setting en als de dag voorbij is wil niemand naar huis. Voor je het weet staat je les weer vol en blijven ze naderhand hangen voor een bakkie, want het is zo gezellig!

5. Introduceer iets nieuws
Dit kan een nieuwe les zijn, uitbreiding van je diensten of nieuwe apparatuur. Maak je klanten nieuwsgierig en ze willen het allemaal uit proberen na de vakantie. Eenmaal weer bij jou is het zo gezellig en zijn ze weer snel in hun vertrouwde ritme.

Jouw ledenadministratie en betalingen vlekkeloos geregeld?

VRAAG DE GRATIS DEMO AAN