Opvolging storneringen

Meer steady cashflow door onze automatische opvolging

Vraag de gratis demo aan

De frustratie en stress van storneringen

Heb je veel te maken met mislukte incasso’s? Klanten die storneren of onvoldoende saldo op de bankrekening hebben staan? Vaak heeft nogmaals incasseren geen zin om dat de incasso in de meeste gevallen weer als mislukt zal terugkomen. Achter wanbetalers aanzitten is erg frustrerend en kost heel veel tijd, geld en energie. Gelukkig hebben wij een werkende formule gevonden om ervoor te zorgen dat je zelf nog nauwelijks omkijken hebt naar je storneringen.

Vraag de gratis demo aan

Hoe lost Pay n Plan het storno probleem op?

Omdat Pay n Plan de SEPA Incasso voor jou doet herkent het systeem direct wanneer een incasso als mislukt terugkomt of gestorneerd is door de klant. Hierdoor zijn wij in staat volledig geautomatiseerd actie te ondernemen. Zodra ons systeem de mislukte betaling ziet gaat direct de eerste betalingsherinnering naar je klant toe. In deze mail wordt vriendelijk verzocht de betaling alsnog te doen via een bijgesloten iDeal of BanContact link. Heeft je klant na een week nog niet betaald? Dan stuurt het systeem de volgende reminder. Je kunt precies volgen wie wanneer welke reminder mail heeft gekregen. Tot wel 70% besluit uiteindelijk tot betalen over te gaan, hiermee is jouw debiteuren probleem grotendeels verholpen.

Vraag de gratis demo aan

Nauwelijks nog omkijken naar storneringen

Alles geautomatiseerd zodat het jou geen tijd kost

Je ontvang een melding bij een stornering

Zodra er een storno binnenkomt wordt je hiervan automatisch op de hoogte gebracht. Je kunt alle storneringen volgen in een overzicht en precies zien wie op welke datum welke reminder heeft ontvangen en de inhoud hiervan.

De klant ontvangt automatische reminders

De klant ontvangt direct een eerste herinnering per e-mail met een betaallink erin zodra de storno in het systeem bekend is. Heeft je klant na een week nog niet betaald? Dan gaat de volgende reminder de deur uit.

De klant betaald en de factuur is voldaan

Zodra de factuur is betaald ontvang je hier een melding van en verdwijnt de openstaande factuur uit het overzicht van openstaande betalingen. Tot wel 70% van alle storneringen wordt nabetaald, dat is weer een zorg minder!

Gratis uitleg van de software en uitstekende support is bij ons inbegrepen!

Direct bestellen

Ontdekken wat Pay n Plan voor jou kan betekenen?

Vraag de gratis rondleiding aan

Persoonlijke aandacht Binnen 24 uur online Alles in één app
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.