Ledenadministratie Software
Groepslessen & Bootcamp

Betalingen, ledenadministratie en reserveringssysteem in één App!

Vraag de gratis demo aan

Meer aandacht voor je leden, minder aan de administratie

Geef jij groepslessen of bootcamps en ben je veel tijd kwijt aan het bijhouden van strippen, het tellen van lessen en het vragen om geld van leden die achterlopen met betalen? Jouw tijd is kostbaar en die kostbare tijd kun je veel beter inzetten om je bedrijf te laten groeien. Denk bijvoorbeeld aan meer uren voor marketing en sales en meer lesgeven. Wij bieden de alles in één software inclusief app voor je boekhouding, betalingen en lesplanning, alles gaat automatisch. Pay n Plan werkt al jaren samen met ervaren professionals en heeft de oplossing voor jouw bootcamp/groepslessen bedrijf!

Vraag de gratis demo aan

Je business aansturen vanaf smartphone, tablet of pc

Pay n Plan bied een uniek alles in één systeem voor jou en je leden. Door de juiste instellingen aan het reserveringssysteem te koppelen bepaal je hoe er ingeschreven mag worden op lessen en met welke producten dit mogelijk is. Het systeem houd in de gaten hoeveel credits je klant nog heeft en of er nog ingeschreven mag worden voor de les. Leden kunnen zelf een losse les, abonnement of strippenkaart aanschaffen via iDEAL of BanContact. Je kunt de Pay n Plan ledenadministratie software integreren in je eigen website, zodat ook nieuwe leden gemakkelijk een proefles bij je kunnen reserveren of kunnen betalen voor je diensten.

Vraag de gratis demo aan

Gratis uitleg van de software en uitstekende support is bij ons inbegrepen!

Voordelen voor jouw groepslessen bedrijf

De mogelijkheden op een rijtje

Reserveringssysteem & Agenda voor lesplanning

Afspraken inboeken en lessen roosteren was nog nooit zo gemakkelijk. Beheer zelf de afspraken of laat je leden inboeken. Via het boekingssysteem schrijven leden in voor een proefles of workshop. Ritten worden automatisch bijgehouden. Bepaal zelf de spelregels voor les deelname. De agenda is integreerbaar in je eigen website.

Compleet betaalsysteem inclusief webshop

Ontvang terugkerende betalingen via SEPA Incasso en genereer extra omzet door de verkoop van rittenkaarten of merchandise. Het verkopen van producten is een eitje en mogelijk via de ingebouwde webshop, je eigen website of een rechtstreekse aankooplink. Afrekenen kan met iDEAL, BanContact, PayPal of Creditcard.

Facturatie & Boekhouding inclusief exports

Je BTW aangifte is zo geregeld met de Pay n Plan ledenadministratie software. Het systeem zorgt voor een volledig sluitende boekhouding! Voor iedere betaling die het systeem verwerkt wordt automatisch een factuur gegenereerd. Alle gemaakte omzet, inclusief bijbehorende BTW percentages worden binnen de juiste periode geregistreerd.

Ledenadministratie & Klantbeheer

Altijd en overal inzicht in je ledenbestand. Software als Excel en Word is verleden tijd! In het klantprofiel kun je de gegevens van jouw klant terug vinden en extra informatie opslaan. Je kunt ook zien op welke lessen je klant heeft ingeboekt en hoeveel ritten er nog op de kaart staan.

Managementinformatie & Rapportages

Hoeveel omzet heb ik over een bepaalde periode? Welke producten lopen het best? Welke klanten zijn al een tijdje niet geweest? Welke abonnementen lopen binnenkort af? Alles om je PT Studio te kunnen sturen is inzichtelijk in overzichtelijke dashboards.

Eigen huisstijl & Website integratie

De app integreren in je website met eigen logo, achtergrond en kleuren? Potentieel nieuwe klanten vanaf je site een proefles laten boeken of een product laten kopen aankopen? Pay n Plan is eenvoudig in je website te integreren. Hulp nodig? Daar zijn we voor!

Direct van start gaan?

Binnen 24 uur online met uitstekende ondersteuning

Klantervaringen

Wat anderen over ons zeggen

Pay n Plan scheelt me zeeën tijd zeg: nooit meer facturen opmaken, nooit meer mailen, nooit meer bellen, nooit meer lesuren op FB zetten en mensen uit hoeven nodigen, wat een uitkomst! Door de automatische incasso functie heb ik geen enkel omkijken naar mijn betalingen, het systeem stuurt zelfs automatisch betalingsherinneringen bij storneringen. Het rechtstreekse contact met het ontwikkelteam en de support die we krijgen is ook een absolute meerwaarde voor mijn PT bedrijf.

Ilja Spaan - Spaan PT

Ik werk nu alweer 2 jaar samen met Pay n Plan. Voor ons PT bedrijf is het een geweldig systeem! Het werkt snel, is gebruiksvriendelijk en als je een vraag hebt wordt je razendsnel geholpen. Voor dat we overstapte naar Pay n Plan gebruikten we een ander programma, wat op zich prima werkte alleen niet gebruiksvriendelijk genoeg was. Kortom, de all in one solution ledenadministratie software van Pay n Plan is voor ons een keeper.

Arjan van Eerten - VEPT

Wij werken bij Bootcamp Club Fitter met Pay n Plan omdat wij juist geen zin hebben in administratie en ledenbeheer. Dankzij deze software hebben wij tijd om te doen wat wij leuk vinden! Namelijk lesgeven en aandacht besteden aan onze leden! Bootcamp Club Fitter kan dan ook zeker collega bedrijven deze software aanraden!

Dennis Simons - Bootcampclub Fitter

Ontdekken wat Pay n Plan voor jou kan betekenen?

Vraag de gratis rondleiding aan

Persoonlijke aandacht Binnen 24 uur online Alles in één app
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.