Reviews

Waarom kiezen zoveel bedrijven voor Pay n Plan? Lees de ervaringen van Professionals!

Pay n Plan scheelt me zeeën tijd zeg: nooit meer facturen opmaken, nooit meer mailen, nooit meer bellen, nooit meer lesuren op FB zetten en mensen uit hoeven nodigen, wat een uitkomst! Door de automatische incasso functie heb ik geen enkel omkijken naar mijn betalingen, het systeem stuurt zelfs automatisch betalingsherinneringen bij storneringen. Het rechtstreekse contact met het ontwikkelteam en de support die we krijgen is ook een absolute meerwaarde voor mijn PT bedrijf.

Ilja Spaan

Spaan Personal Training

Ik werk nu alweer 2 jaar samen met Pay n Plan. Voor ons PT bedrijf is het een geweldig systeem! Het werkt snel, is gebruiksvriendelijk en als je een vraag hebt wordt je razendsnel geholpen. Voor dat we overstapte naar Pay n Plan gebruikten we een ander programma, wat op zich prima werkte alleen niet gebruiksvriendelijk genoeg was. Kortom, de all in one solution ledenadministratie software van Pay n Plan is voor ons een keeper.

Arjan van Eerten

Van Eerten Personal Training

Wij werken bij Bootcamp Club Fitter met Pay n Plan omdat wij juist geen zin hebben in administratie en ledenbeheer. Dankzij deze software hebben wij tijd om te doen wat wij leuk vinden! Namelijk lesgeven en aandacht besteden aan onze leden! Bootcamp Club Fitter kan dan ook zeker collega bedrijven deze software aanraden!

Dennis Simons

Bootcampclub Fitter

Mijn compagnon en ik maken sinds juli 2017 gebruik van de diensten van Pay n Plan, voor onze EMS studio Body Impress in Hoofddorp. Het scheelt ons zoveel tijd. Zowel voor de administratieve kant als de planning van onze klanten. Onze klanten boeken zelf een afspraak in en vinden dat zelf super handig. Ook de betalingen van producten doen onze klanten via Pay n Plan. Wij hebben daar dus geen omkijken naar. Het team van Pay n Plan is in 1 woord geweldig! Zij staan jou altijd heel vriendelijk te woord zodra je een belletje pleegt voor allerlei vragen. Het systeem is ontzettend makkelijk en toegankelijk voor iedereen. Nogmaals bedankt Pay n Plan team!

Rose Marques de Carvalho

The EMS Studio

Een tijd terug liep ik vast met mijn bedrijf. Te groot om alles handmatig van iedereen bij te houden en te klein (dacht ik) om te gaan werken met een betaalde applicatie die je ledenadministratie netjes op orde houdt. Tot wouter me over de streep kreeg en de keuze maakte om gebruik te gaan maken van de Pay n Plan App. De beste keuze die ik kon maken. Mijn ledenaantal is verdriedubbeld en we zijn nog steeds groeiende! Ik krijg positieve reacties op de app en het gebruik ervan. Voor mij geen ander systeem meer. Wouter bedankt!

Patrick Hollander

All PHysiques Personal Training

Ideaal voor reserveren voor lessen en workshops maar Pay n Plan bied nog veel meer! Je kan het hele betalingsverkeer via je website laten lopen, de betalingen zijn veilig en verlopen vlekkeloos. Doordat je leden altijd vooraf kopen heb je bijna geen administratie, geen baliemedewerker nodig en kan elke docent voor je invallen zonder dat jezelf aanwezig hoeft te zijn. En nog leuker, je kan je marketing via Facebook en andere online sites, direct aanbieden!

Iris van Westering

Bodytec Veenendaal

Ik ben zeer tevreden, mijn leden vinden het ook prettig om met het systeem te werken. Ik krijg veel complimenten over de app en het reserveringssysteem. Het ziet er professioneel uit en geeft mij veel rust. Ik kan me echt bezig houden met wat ik het allerliefste doe en dat is trainingen geven, alle ledenadministratie, betalingen en lesplanning is goed geregeld en overzichtelijk. Een echte aanrader!

Tanja Hogenberg

Trainingsstudio Fris

Wat een geweldige app. We zijn blij dat we de overstap hebben gemaakt. Onze klanten en medewerkers krijgen goed inzicht in de ledenadministratie, lesplanning, het aantal deelnemers en de aangekochte producten. Hierdoor kunnen we makkelijker meer leden actief krijgen. Klanten zijn zeer tevreden en al hun informatie en vorderingen kunnen ze nu ook online inzien. Ook de klantenservice van Pay n Plan is zeer goed, dezelfde dag een duidelijk antwoord op mijn vraag. Top, ga zo door met de ontwikkelingen!

Martin van den Broek

Mountain Bootcamps

Een top systeem! Erg gebruikersvriendelijk en een perfecte marketing tool. We besparen heel veel tijd door het volledige geautomatiseerde inschrijfsysteem. Klanten schrijven zich in en via de agenda kunnen ze zelf hun trainingen plannen. De betalingen met iDEAL of incasso worden allemaal via de applicatie uitgevoerd.

Bas Lem

CrossFit Coevorden

Sinds een half jaar gebruiken we bij Partners in Health deze App. Het ontlast ons enorm in de administratieve werkzaamheden en draagt daarnaast bij aan een professionele uitstraling. Ook vanuit het perspectief van de klant biedt de app veel gemak in betalingen en gebruik van de agenda. Een aanrader voor iedereen die geen omkijken wil naar administratie, planning en betalingen!

Martijn Kraan

Partners in Health

Ik raad Pay n Plan aan voor alle ondernemers die willen ondernemen. Wat dat is wat je kunt doen als je met Pay n Plan samenwerkt. Zij nemen de grootste zorgen bij je weg als het gaat om abonnementen/strippenkaarten en betalingen. Buiten dat oogt het ook veel professioneler voor je klanten als je met Pay n Plan werkt. Verder is Pay n Plan ook klantvriendelijk, hebben ze snel antwoorden op je vragen en neem ze de tijd voor je.

Jack Duyst

BodyBoxx


Direct van start gaan?

Binnen 24 uur online met uitstekende ondersteuning