Ledenadministratie Software
Boksen & Vechtsport

Betalingen, ledenadministratie en reserveringssysteem in één App!

Vraag de gratis demo aan

Meer aandacht voor je leden, minder aan de administratie

Geef je kick(boksen), karate, judo, krav maga of self defense lessen? Ben je het zat om achter betalingen van leden aan te lopen en zou je dit graag opgelost zien? Je tijd is kostbaar en die tijd kun je veel beter gebruiken om je bedrijf te laten groeien en je passie te beoefenen. Wij bieden de alles in één software inclusief app voor je boekhouding, betalingen en lesplanning om jou te ontzorgen, alles gaat automatisch. Pay n Plan werkt al jaren samen met vechtsport scholen en weet hoe je meer omzet met minder zorgen kunt behalen.

Vraag de gratis demo aan

Ontvang eenvoudig betalingen met SEPA incasso en iDEAL

Ontvang eenvoudig en snel betalingen via iDEAL en automatische incasso zonder contract van een bank, wij regelen alles! Pay n Plan bied een uniek alles in één systeem voor jou en je leden. Het is inzetbaar voor zowel groepslessen als personal training. Je kunt alleen het betalingen pakket gebruiken of het combineren met ons reserveringssysteem. Het reserveringssysteem zorgt ervoor dat alleen betalende leden kunnen inschrijven op lessen. Het systeem houdt in de gaten hoeveel credits je klant nog heeft. Leden kunnen zelf een losse les, abonnement of strippenkaart aanschaffen via iDEAL of BanContact.

Vraag de gratis demo aan

Gratis uitleg van de software en uitstekende support is bij ons inbegrepen!

Voordelen voor de Boks en Vechtsport school

De mogelijkheden op een rijtje

Compleet betaalsysteem inclusief webshop

Ontvang terugkerende betalingen via SEPA Incasso en genereer extra omzet door de verkoop van rittenkaarten of merchandise. Het verkopen van producten is een eitje en mogelijk via de ingebouwde webshop, je eigen website of een rechtstreekse aankooplink. Afrekenen kan met iDEAL, BanContact, PayPal of Creditcard.

Facturatie & Boekhouding inclusief exports

Je BTW aangifte is zo geregeld met de Pay n Plan ledenadministratie software. Het systeem zorgt voor een volledig sluitende boekhouding! Voor iedere betaling die het systeem verwerkt wordt automatisch een factuur gegenereerd. Alle gemaakte omzet, inclusief bijbehorende BTW percentages worden binnen de juiste periode geregistreerd.

Ledenadministratie & Klantbeheer

Altijd en overal inzicht in je ledenbestand. Software als Excel en Word is verleden tijd! In het klantprofiel kun je de gegevens van jouw klant terug vinden en extra informatie opslaan. Je kunt ook zien op welke lessen je klant heeft ingeboekt en hoeveel ritten er nog op de kaart staan.

Managementinformatie & Rapportages

Hoeveel omzet heb ik over een bepaalde periode? Welke producten lopen het best? Welke klanten zijn al een tijdje niet geweest? Welke abonnementen lopen binnenkort af? Alles om je PT Studio te kunnen sturen is inzichtelijk in overzichtelijke dashboards.

Boekingssysteem & Agenda voor lesplanning

Afspraken inboeken en lessen roosteren was nog nooit zo gemakkelijk. Beheer zelf de afspraken of laat je leden inboeken. Via het boekingssysteem schrijven leden in voor een proefles of workshop. Ritten worden automatisch bijgehouden. Bepaal zelf de spelregels voor les deelname. De agenda is integreerbaar in je eigen website.

Eigen huisstijl & Website integratie

De app integreren in je website met eigen logo, achtergrond en kleuren? Potentieel nieuwe klanten vanaf je site een proefles laten boeken of een product laten kopen aankopen? Pay n Plan is eenvoudig in je website te integreren. Hulp nodig? Daar zijn we voor!

Direct van start gaan?

Binnen 24 uur online met uitstekende ondersteuning

Klantervaringen

Wat anderen over ons zeggen

Ik raad Pay n Plan aan voor alle ondernemers die willen ondernemen. Wat dat is wat je kunt doen als je met Pay n Plan samenwerkt. Zij nemen de grootste zorgen bij je weg als het gaat om abonnementen/strippenkaarten en betalingen. Buiten dat oogt het ook veel professioneler voor je klanten als je met Pay n Plan werkt. Verder is Pay n Plan ook klantvriendelijk, hebben ze snel antwoorden op je vragen en neem ze de tijd voor je.

Jack Duyst - BodyBoxx

Als startende organisatie de samenwerking aangegaan met Pay n Plan. Door de uitstekende software en het gemak om mee te werken, neemt dit veel administratieve werkzaamheden uit handen. Je kunt je nu immers gaan bezighouden met het uitoefenen van je werk en dat is is mijn geval het lesgeven. Een goede klantenservice met kennis van zaken. Een aanrader voor iedere vechtsport school.

Erwald Voll - CQFS Barendrecht

Ik werk nu alweer 2 jaar samen met Pay n Plan. Voor ons PT bedrijf is het een geweldig systeem! Het werkt snel, is gebruiksvriendelijk en als je een vraag hebt wordt je razendsnel geholpen. Voor dat we overstapte naar Pay n Plan gebruikten we een ander programma, wat op zich prima werkte alleen niet gebruiksvriendelijk genoeg was. Kortom, de all in one solution ledenadministratie software van Pay n Plan is voor ons een keeper.

Arjan - VEPT

Ontdekken wat Pay n Plan voor jou kan betekenen?

Vraag de gratis rondleiding aan

Persoonlijke aandacht Binnen 24 uur online Alles in één app
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.