KPI Dashboards & Analyse

Bepaal je strategie op basis van duidelijke rapportages

Vraag de gratis demo aan

Laat je bedrijf groeien, stuur op de juiste KPI’s

Met de waardevolle data uit de dashboards die wij bieden kun je al snel zien op welke KPI’s (Key Performance Indicators) je moet sturen. Hoeveel nieuwe verkopen heb ik gerealiseerd? Welke producten lopen het beste? Hoeveel procent van mijn leads wordt uiteindelijk betalende klant? Zowel financiële gegevens voor je BTW aangifte als informatie over je klanten zelf is terug te vinden in overzichtelijke dashboards.

Vraag de gratis demo aan

De rapportages zijn altijd en overal beschikbaar

De managementinformatie die je in de dashboards kunt vinden zijn zowel in de app als vanaf de PC realtime beschikbaar. Als je omzetinformatie nodig hebt die je wilt kunnen downloaden voor het doen van je BTW aangifte is het handiger als je dit via de PC doet. Wil je even snel de cijfers bekijken of checken hoeveel nieuwe leden je hebt? Alle informatie is ook beschikbaar in de app op je smartphone of tablet.

Vraag de gratis demo aan

Alles wat je nodig hebt om je business aan te kunnen sturen

De mogelijkheden op een rijtje

Financiële & klanten dashboards beschikbaar

Omzetgegevens voor de BTW aangifte nodig of andere financiële informatie? Wil je statistieken en informatie over klanten terugvinden? Alles is terug te vinden in overzichtelijke dashboards.

Filters en acties direct toepasbaar

Pas filters toe om je selectie te specifieker te maken. Denk aan het vergelijken van productomzet over een bepaalde periode. Of het snel kunnen opruimen van inactieve klanten.

Klantgegevens downloaden naar Excel

Vanuit de dashboards kun je direct overzichten downloaden in Excel. Denk aan bijvoorbeeld een lijst van alle klanten die een proef product hebben maar nog geen betalende klant zijn.

Gratis uitleg van de software en uitstekende support is bij ons inbegrepen!

Direct bestellen

Ontdekken wat Pay n Plan voor jou kan betekenen?

Vraag de gratis rondleiding aan

Persoonlijke aandacht Binnen 24 uur online Alles in één app
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.