Agenda & Reserveringssysteem

Geen omkijken naar reserveringen en agenda planning

Vraag de gratis demo aan

Volledig in controle met het reserveringssysteem

Met de Pay n Plan App heb je volledige controle over jouw planning en agenda. Het systeem biedt een compleet inschrijfsysteem voor je leden inclusief het automatisch bijhouden van de credits via strippenkaarten of abonnementen. Er kan alleen gereserveerd worden op tijden waarvoor betaald is, tenzij je het tijdstip op gratis ingesteld hebt. Hiermee bespaar je ontzettend veel tijd en zal er nooit meer omzet verloren gaan. Het reserveringssysteem is in de app beschikbaar en integreerbaar in eigen website. Je klanten kunnen direct vanaf je website reserveren.

Vraag de gratis demo aan

Bepaal je eigen agenda met eenvoudige instellingen

In het beheer van de agenda kun je de spelregels voor deelname instellen. Voor hoeveel mensen is er plek? Tot wanneer kan er nog afgemeld worden? Met welke rittenkaarten of abonnementen kan er ingeschreven worden? Het agenda systeem is erg flexibel, zo kun je voor een groepsles andere instellingen doen dan voor een personal training of yoga les. Voor het organiseren van losse evenementen of workshops is er een handig boekingsformulier waarmee jouw klant direct kan betalen en reserveren.

Vraag de gratis demo aan

Geen omkijken naar planning & reserveringen

Volledig in controle en toch super simpel

Vaste tijden of losse evenementen inplannen

Het plannen van vaste beschikbare tijden is erg gemakkelijk. Dit doe je éénmalig, je hebt er verder weinig omkijken naar. Het is ook mogelijk om losse momenten te plannen voor evenementen of workshops.

Spelregels voor deelname instellen per afspraaktype

Je kunt per afspraaktype andere instellingen opslaan. Denk aan het soort product waarmee ingeschreven mag worden of tot wanneer af en aanmelden nog toegestaan is. Het mogelijk aantal afspraaktypes is onbeperkt.

Wachtlijst mogelijk voor drukbezette tijden

Je kunt per beschikbaar moment het maximaal aantal deelnemers instellen. Is het vol? Dan kan je klant zich aanmelden voor de wachtlijst. Zo zijn je beschikbare tijden optimaal bezet en haal je maximaal rendement uit je agenda.

Op tijd afmelden verplichten bij afzeggen

Last van last minute afzeggers? Jouw tijd is waardevol! Stel in tot wanneer er nog afgezegd kan worden en of de credits worden teruggeboekt bij het afmelden. Instellen tot wanneer er nog aangemeld kan worden is ook mogelijk.

Notificaties bij annuleren of wijzigen tijdstip

Moet je een annulering doen of het tijdstip wijzigen van je afspraak? Je hoeft niet zelf iedereen persoonlijk op de hoogte te brengen. Alle deelnemers krijgen automatisch bericht van de annulering of wijziging van de afspraak.

Het bijhouden van credits gaat automatisch

Heb je aan of afmeldingen? Het systeem houdt automatisch bij hoeveel credits er nog zijn. Er kan ingeschreven worden zolang er nog credits zijn. Je klant krijgt automatisch een waarschuwing van de agenda als de credits bijna op zijn.

Gratis uitleg van de software en uitstekende support is bij ons inbegrepen!

Direct bestellen

Ontdekken wat Pay n Plan voor jou kan betekenen?

Vraag de gratis rondleiding aan

Persoonlijke aandacht Binnen 24 uur online Alles in één app
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.