Ledenadministratie Software
Fitness Studio

Betalingen, ledenadministratie en lesplanning vanuit één App!

Vraag de gratis demo aan

Meer aandacht voor je leden, minder aan de administratie

Ben je veel tijd kwijt aan het bijhouden van je administratie, betalingen en lesplanning? Jouw tijd is kostbaar en die tijd kun je veel beter inzetten om je fitness studio te laten groeien. Denk bijvoorbeeld aan meer uren voor marketing en sales en meer lesgeven. Wij bieden de alles in één software inclusief app voor je boekhouding, betalingen en les reserveringen, alles gaat automatisch. Pay n Plan werkt al jaren samen met ervaren fitness studio’s en weet waar de gemiddelde studio loopt. We helpen je graag bij het genereren van meer omzet in minder tijd.

Vraag de gratis demo aan

Je fitness studio management altijd en overal beschikbaar

Pay n Plan bied een unieke alles in één app voor jou en je leden en is beschikbaar op je smartphone, tablet en computer. Via de handige dashboards kun je analyses doen en rapportages opvragen om je studio te kunnen sturen daar waar nodig. Met de automatische incasso module verlopen je terugkerende betalingen moeiteloos, zonder dat je hier omkijken naar hebt. Met het reserveringssysteem kun je instellen hoe er ingeschreven mag worden op lessen. Het systeem houd in de gaten hoeveel credits je lid nog heeft en of er nog ingeschreven mag worden. Leden kunnen zelf een losse les, abonnement of strippenkaart aanschaffen via iDEAL of BanContact.

Vraag de gratis demo aan

Gratis uitleg van de software en uitstekende support is bij ons inbegrepen!

Voordelen voor de Fitness Studio

De mogelijkheden op een rijtje

Reserveringssysteem & Agenda voor lesplanning

Afspraken inboeken en lessen roosteren was nog nooit zo gemakkelijk. Beheer zelf de afspraken of laat je leden inboeken. Via het reserveringssysteem schrijven leden in voor een proefles of workshop. Ritten worden automatisch bijgehouden. Bepaal zelf de spelregels voor les deelname. De agenda is integreerbaar in je eigen website.

Compleet betaalsysteem inclusief webshop

Ontvang terugkerende betalingen via SEPA Incasso en genereer extra omzet door de verkoop van rittenkaarten of merchandise. Het verkopen van producten is een eitje en mogelijk via de ingebouwde webshop, je eigen website of een rechtstreekse aankooplink. Afrekenen kan met iDEAL, BanContact, PayPal of Creditcard.

Facturatie & Boekhouding inclusief exports

Je BTW aangifte is zo geregeld met de Pay n Plan ledenadministratie software. Het systeem zorgt voor een volledig sluitende boekhouding! Voor iedere betaling die het systeem verwerkt wordt automatisch een factuur gegenereerd. Alle gemaakte omzet, inclusief bijbehorende BTW percentages worden binnen de juiste periode geregistreerd.

Ledenadministratie & Klantbeheer

Altijd en overal inzicht in je ledenbestand. Software als Excel en Word is verleden tijd! In het klantprofiel kun je de gegevens van jouw klant terug vinden en extra informatie opslaan. Je kunt ook zien op welke lessen je klant heeft ingeboekt en hoeveel ritten er nog op de kaart staan.

Managementinformatie & Rapportages

Hoeveel omzet heb ik over een bepaalde periode? Welke producten lopen het best? Welke klanten zijn al een tijdje niet geweest? Welke abonnementen lopen binnenkort af? Alles om je PT Studio te kunnen sturen is inzichtelijk in overzichtelijke dashboards.

Eigen huisstijl & Website integratie

De app integreren in je website met eigen logo, achtergrond en kleuren? Potentieel nieuwe klanten vanaf je site een proefles laten boeken of een product laten kopen aankopen? Pay n Plan is eenvoudig in je website te integreren. Hulp nodig? Daar zijn we voor!

Direct van start gaan?

Binnen 24 uur online met uitstekende ondersteuning

Klantervaringen

Wat fitness studio's over ons zeggen

Pay n Plan scheelt me zeeën tijd zeg: nooit meer facturen opmaken, nooit meer mailen, nooit meer bellen, nooit meer lesuren op FB zetten en mensen uit hoeven nodigen, wat een uitkomst! Door de automatische incasso functie heb ik geen enkel omkijken naar mijn betalingen, het systeem stuurt zelfs automatisch betalingsherinneringen bij storneringen. Het rechtstreekse contact met het ontwikkelteam en de support die we krijgen is ook een absolute meerwaarde voor mijn PT bedrijf.

Ilja Spaan - Spaan PT

Ik werk nu alweer 2 jaar samen met Pay n Plan. Voor ons PT bedrijf is het een geweldig systeem! Het werkt snel, is gebruiksvriendelijk en als je een vraag hebt wordt je razendsnel geholpen. Voor dat we overstapte naar Pay n Plan gebruikten we een ander programma, wat op zich prima werkte alleen niet gebruiksvriendelijk genoeg was. Kortom, de all in one solution ledenadministratie software van Pay n Plan is voor ons een keeper.

Arjan van Eerten - VEPT

Wij werken bij Bootcamp Club Fitter met Pay n Plan omdat wij juist geen zin hebben in administratie en ledenbeheer. Dankzij deze software hebben wij tijd om te doen wat wij leuk vinden! Namelijk lesgeven en aandacht besteden aan onze leden! Bootcamp Club Fitter kan dan ook zeker collega bedrijven deze software aanraden!

Dennis Simons - Bootcampclub Fitter

Ontdekken wat Pay n Plan voor jou kan betekenen?

Vraag de gratis rondleiding aan

Persoonlijke aandacht Binnen 24 uur online Alles in één app
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.