Ledenadministratie Software
Sportvereniging

Betalingen en ledenadministratie vanuit één App!

Vraag de gratis demo aan

Ledenadministratie en betalingen automatiseren

Ben je veel tijd kwijt aan het bijhouden van je ledenadministratie en betalingen? Wat we bij verenigingen horen is dat er nog heel veel handmatig gedaan wordt. Dit kost niet alleen heel veel tijd maar je hebt ook geen inzicht in de geldstroom. Leden wel lid zijn maar al maanden niet hebben betaald en er tussendoor glippen is geen uitzondering. Met de ledenadministratie software van Pay n Plan is dit verleden tijd en zul je nooit meer een betaling missen en er niet vanaf weten. Alles is inzichtelijk in het systeem en het grootste deel volledig geautomatiseerd!

Vraag de gratis demo aan

Hoe lost Pay n Plan problemen bij verenigingen op?

In de meeste gevallen doet verenigingen de automatische incasso’s door een SEPA Batch te uploaden bij de bank. Vervolgens moet je handmatig alle mislukte of gestorneerde incasso’s langs en deze opnieuw aanbieden. Veelal mislukt de incasso wederom. Bij Pay n Plan maakt je simpelweg producten met instellingen aan en koppel je deze met een ingangsdatum aan een lid. Pay n Plan incasseert vervolgens de termijnen die jij hebt ingesteld bij het product. Mislukt of storneert de incasso? Het systeem zal je leden automatische reminders mailen met een betaallink erin. Alle mislukte incasso’s zijn duidelijk zichtbaar in een handig overzicht zodat je nooit meer een betaling over het hoofd kan zien.

Vraag de gratis demo aan

Gratis uitleg van de software en uitstekende support is bij ons inbegrepen!

Voordelen voor de Sportvereninging

De mogelijkheden op een rijtje

Compleet betaalsysteem inclusief webshop

Ontvang terugkerende betalingen via SEPA Incasso en verkoop eenvoudig merchandise of andere artikelen. Het verkopen van producten is een eitje en mogelijk via de ingebouwde webshop, je eigen website of een rechtstreekse aankooplink. Afrekenen kan met iDEAL, BanContact, PayPal of Creditcard.

Facturatie & Boekhouding inclusief exports

Je BTW aangifte is zo geregeld met de Pay n Plan ledenadministratie software. Het systeem zorgt voor een volledig sluitende boekhouding! Voor iedere betaling die het systeem verwerkt wordt automatisch een factuur gegenereerd. Alle gemaakte omzet, inclusief bijbehorende BTW percentages worden binnen de juiste periode geregistreerd.

Ledenadministratie & Klantbeheer

Altijd en overal inzicht in je ledenbestand. Software als Excel en Word is verleden tijd! In het klantprofiel kun je de gegevens van jouw lid terug vinden en extra informatie opslaan. Je kunt ook zien welke producten of diensten er gekoppeld zijn.

Direct van start gaan?

Binnen 24 uur online met uitstekende ondersteuning

Klantervaringen

Wat over ons zeggen

Om eerlijk te zijn was dit de beste beslissing sinds onze aanstelling als bestuur. Omdat wij ongelofelijk blij zijn met Pay n Plan als partner voor ons leden en contributiebeheer deel ik graag onze ervaringen. Het Pay n Plan systeem is fenomenaal simpel en dat moet het ook zijn. Bij een vereniging die draait op vrijwilligers is het van belang om deze vrijwilligers maximaal te ontlasten. Dit systeem voldoet in alle opzichten aan die wens.

Stef Kampinga - Sportvereniging Zilvermeeuw Altena

Ontdekken wat Pay n Plan voor jou kan betekenen?

Vraag de gratis rondleiding aan

Persoonlijke aandacht Binnen 24 uur online Alles in één app
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.