Pay n Plan App

Je volledige business altijd bij je op je Smartphone, Tablet of PC

Vraag de gratis demo aan

Je bedrijf aansturen vanaf smartphone, tablet of pc

Even snel checken hoeveel credits je klant nog heeft op zijn rittenkaart? Snel een SEPA incasso invoeren of wijzigen? Een klant inschrijven op een les of je omzet bekijken? Alle functionaliteiten zijn in de Pay n Plan App beschikbaar. Bij Pay n Plan hoef je nooit te in te loggen in meerdere omgevingen. Kan ik ook vanaf de PC mijn ledenadministratie beheren? Jazeker! Gebruikersvriendelijkheid staat hoog bij ons in het vaandel en daarom hebben we ervoor gekozen de complete oplossing aan te bieden in één omgeving. De Pay n Plan ledenadministratie software is toegankelijk vanaf smartphone, tablet en PC

Vraag de gratis demo aan

App met professionele uitstraling voor jouw leden

Je leden kunnen eenvoudig vanuit de Pay n Plan app via de ingebouwde webshop producten bestellen en afrekenen met iDEAL, Bancontact, PayPal of Creditcard. Je kunt producten verkopen waarmee ingeschreven kan worden in de agenda op lessen zoals abonnementen of rittenkaarten, maar ook losse producten zoals kleding. Wat ook heel fijn is dat je klanten direct in de app kunnen zien voor welke lessen ze zich hebben ingeschreven en hoeveel credits er nog op de rittenkaart over zijn. Betaalde en openstaande facturen zijn ook terug te vinden in de app. Openstaande facturen kunnen eenvoudig worden betaald door op de betalen knop te klikken en af te rekenen.

Vraag de gratis demo aan

De voordelen op een rijtje

Waarom kiezen voor Pay n Plan

Agenda voor het inschrijven van lessen

Afspraken inboeken was nog nooit zo gemakkelijk. Beheer zelf de afspraken of laat je leden inboeken. Via het boekingsformulier kunnen leden inschrijven voor een proefles of workshop. Ritten worden automatisch bijgehouden. Bepaal zelf de spelregels voor les deelname. Inclusief wachtlijst optie. De agenda is integreerbaar in je eigen website.

Compleet betaalsysteem inclusief webshop

Ontvang terugkerende betalingen via SEPA Incasso en genereer extra omzet door de verkoop van rittenkaarten of merchandise. Het verkopen van producten is een eitje en mogelijk via de ingebouwde webshop, je eigen website of een rechtstreekse aankooplink. Afrekenen kan met iDEAL, BanContact, PayPal of Creditcard.

Facturatie & Boekhouding

Je BTW aangifte is zo geregeld met de Pay n Plan ledenadministratie software. Het systeem zorgt voor een volledig sluitende boekhouding! Voor iedere betaling die het systeem verwerkt wordt automatisch een factuur gegenereerd. Alle gemaakte omzet, inclusief bijbehorende BTW percentages worden binnen de juiste periode geregistreerd.

Ledenadministratie & Klantbeheer

Ledenadministratie & Klantbeheer Altijd en overal inzicht in je ledenbestand. Software als Excel en Word is verleden tijd! In het klantprofiel kun je de gegevens van jouw klant terug vinden en extra informatie opslaan. Je kunt ook zien op welke lessen je klant heeft ingeboekt en hoeveel ritten er nog op de kaart staan.

Managementinformatie & Rapportages

Hoeveel omzet heb ik over een bepaalde periode? Welke producten lopen het best? Welke klanten zijn al een tijdje niet geweest? Welke abonnementen lopen binnenkort af? Alles om je PT Studio te kunnen sturen is inzichtelijk in overzichtelijke dashboards.

Eigen huisstijl & Website integratie

De app integreren in je website met eigen logo, achtergrond en kleuren? Potentieel nieuwe klanten vanaf je site een proefles laten boeken of een product laten kopen aankopen? Pay n Plan is eenvoudig in je website te integreren. Hulp nodig? Daar zijn we voor!

Gratis uitleg van de software en uitstekende support is bij ons inbegrepen!

Direct bestellen

Ontdekken wat Pay n Plan voor jou kan betekenen?

Vraag de gratis geheel vrijblijvende rondleiding aan

Persoonlijke aandacht Binnen 24 uur online Alles in één app
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.