Boekhouding & BTW Rapportages

Minder tijd kwijt aan je boekhouding

Vraag de gratis demo aan

Bespaar tijd bij het doen van je BTW aangifte

Het doen van BTW aangifte was nog nooit zo simpel met de online Pay n Plan ledenadministratie software. Het systeem van Pay n Plan zorgt voor een volledig sluitende boekhouding! Voor iedere betaling die het systeem voor je verwerkt wordt automatisch een factuur gegenereerd. Alle gemaakte omzet, inclusief bijbehorende BTW percentages worden in het systeem binnen de juiste periode geregistreerd.

Vraag de gratis demo aan

Rapportages over BTW & Omzet eenvoudig beschikbaar

Tijd voor de aangifte? Selecteer dan simpelweg de juiste periode en alle getallen komen tevoorschijn. Je kunt zelfs een export doen, het systeem download dan een Excel waar de bedragen inclusief BTW en exclusief BTW met het bijbehorende BTW percentage in staan vermeld. In de export staat tevens de factuurdatum, het factuurnummer en de bijbehorende klantgegevens vermeld.

Vraag de gratis demo aan

Nauwelijks omkijken naar je boekhouding

De voordelen op een rijtje

Rapportages met omzet per periode

Via een simpele datum selectie vind je alle omzetgegevens terug, inclusief bijbehorende gegevens zoals BTW percentage, klantgegevens, productnaam en ordernummer.

Correcte facturen voor je boekhouding

Zelf facturen maken is verleden tijd! Voor iedere betaling die het systeem afhandelt is er automatisch een factuur beschikbaar met bedrijfslogo en gegevens van jouw klant erop.

Exports voor de boekhouder

Vraagt je boekhouder om een Excel of export je facturen van het afgelopen kwartaal? Facturen en overzichten zijn eenvoudig met 1 klik op de knop per klant of periode te downloaden.

Gratis uitleg van de software en uitstekende support is bij ons inbegrepen!

Direct bestellen

Ontdekken wat Pay n Plan voor jou kan betekenen?

Vraag de gratis rondleiding aan

Persoonlijke aandacht Binnen 24 uur online Alles in één app
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.