Strippenkaart & Creditsysteem

Geen omkijken meer naar het bijhouden van strippen

Vraag de gratis demo aan

Meer omzet door automatische registratie van strippen

Gebruik je op dit moment nog een ouderwetse stempelkaart of Excel voor het bijhouden van strippen? Vergeet je weleens strippen af te stempelen? Dit kost je tijd en omzet! Met Pay n Plan gaat afboeken en terugboeken van strippen volledig automatisch door de koppeling met de agenda. Je kunt per klant zien hoeveel strippen er nog over zijn of een compleet overzicht downloaden van de resterende strippen.

Vraag de gratis demo aan

Stel zelf je pakketten samen met of zonder einddatum

Bepaal zelf hoeveel credits je op de strippenkaart zet, 1 voor een losse les of bijvoorbeeld 10 credits. Je kunt de strippenkaart een einddatum geven en instellen voor welke lessen of diensten ingeschreven mag worden in de agenda. Strippenkaarten kunnen afgerekend worden in de webshop maar zijn ook handmatig te koppelen aan je klant. Klanten kunnen zelf zien hoeveel strippen er nog over zijn en tot wanneer de strippenkaart geldig is. Als de strippen bijna op zijn krijgt je klant hiervan automatisch een waarschuwing.

Vraag de gratis demo aan

Meer omzet? Automatiseer het bijhouden van strippen

De voordelen op een rijtje

Stel eenvoudig zelf je pakketten samen

Bepaalt zelf hoeveel strippen je op de kaart zet en voor welke diensten deze ingezet mogen worden. Verkoop je strippenkaarten via de webshop of koppel deze zelf aan je klant.

Geef je strippenkaart een automatische einddatum

Door de strippenkaart een einddatum te geven voorkom je dat deze voor altijd geldig blijft. Uiteraard kun je de einddatum per klant verlengen indien nodig of de einddatum weglaten.

Waarschuwing als strippen bijna op zijn

Klanten kunnen zien hoeveel strippen er nog zijn en krijgen een waarschuwing als de kaart bijna leeg is. De klant kan vervolgens zelf een nieuwe kaart kopen, zo stimuleer je extra verkoop!

Gratis uitleg van de software en uitstekende support is bij ons inbegrepen!

Direct bestellen

Ontdekken wat Pay n Plan voor jou kan betekenen?

Vraag de gratis rondleiding aan

Persoonlijke aandacht Binnen 24 uur online Alles in één app
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.