Ledenadministratie Software
Yoga Studio

Betalingen, ledenadministratie en reserveringssysteem in één App!

Vraag de gratis demo aan

Meer aandacht voor je yogi’s en minder aan de administratie

Ben je veel tijd kwijt aan je administratie, betalingen en het bijhouden van het aantal lessen en credits van yogi’s? Wij bieden de alles in één software inclusief app voor je boekhouding, betalingen en lesplanning om jou te ontzorgen. Alles gaat automatisch zonder dat je hier omkijken naar hebt. Pay n Plan werkt al jaren samen met yoga studio’s en weet waar de gemiddelde yoga studio tegenaan loopt. Wij staan klaar om jou te helpen zodat je meer tijd aan je passie kunt besteden en jouw yoga studio kunt laten groeien!

Vraag de gratis demo aan

Zo eenvoudig is het om je yoga studio te beheren

Yogi’s betalen en reserveren eenvoudig voor lessen via de Pay n Plan App. Door de juiste instellingen aan het reserveringssysteem te geven bepaal je hoe er ingeschreven mag worden op lessen en met welke producten dit mogelijk is. Het systeem houdt in de gaten hoeveel credits je yogi nog heeft en of er nog ingeschreven kan worden. Pay n Plan zorgt ervoor dat alle betalingen vlekkeloos verlopen. Wij handelen de automatische incasso’s voor je af. Aan elke betaling is automatisch een factuur gekoppeld en er is een export beschikbaar voor je boekhouding. In de dashboards kun je rapportages vinden en heb je inzichtelijk welke zaken aandacht nodig hebben om verdere groei van jouw yoga studio te realiseren.

Vraag de gratis demo aan

Gratis uitleg van de software en uitstekende support is bij ons inbegrepen!

Voordelen voor de Yoga Studio

De mogelijkheden op een rijtje

Boekingssysteem & Agenda voor lesplanning

Afspraken inboeken en lessen roosteren was nog nooit zo gemakkelijk. Beheer zelf de afspraken of laat je leden inboeken. Via het boekingssysteem schrijven leden in voor een proefles of workshop. Ritten worden automatisch bijgehouden. Bepaal zelf de spelregels voor les deelname. De agenda is integreerbaar in je eigen website.

Compleet betaalsysteem inclusief webshop

Ontvang terugkerende betalingen via SEPA Incasso en genereer extra omzet door de verkoop van rittenkaarten of merchandise. Het verkopen van producten is een eitje en mogelijk via de ingebouwde webshop, je eigen website of een rechtstreekse aankooplink. Afrekenen kan met iDEAL, BanContact, PayPal of Creditcard.

Facturatie & Boekhouding inclusief exports

Je BTW aangifte is zo geregeld met de Pay n Plan ledenadministratie software. Het systeem zorgt voor een volledig sluitende boekhouding! Voor iedere betaling die het systeem verwerkt wordt automatisch een factuur gegenereerd. Alle gemaakte omzet, inclusief bijbehorende BTW percentages worden binnen de juiste periode geregistreerd.

Ledenadministratie & Klantbeheer

Altijd en overal inzicht in je ledenbestand. Software als Excel en Word is verleden tijd! In het klantprofiel kun je de gegevens van jouw klant terug vinden en extra informatie opslaan. Je kunt ook zien op welke lessen je klant heeft ingeboekt en hoeveel ritten er nog op de kaart staan.

Managementinformatie & Rapportages

Hoeveel omzet heb ik over een bepaalde periode? Welke producten lopen het best? Welke klanten zijn al een tijdje niet geweest? Welke abonnementen lopen binnenkort af? Alles om je PT Studio te kunnen sturen is inzichtelijk in overzichtelijke dashboards.

Eigen huisstijl & Website integratie

De app integreren in je website met eigen logo, achtergrond en kleuren? Potentieel nieuwe klanten vanaf je site een proefles laten boeken of een product laten kopen aankopen? Pay n Plan is eenvoudig in je website te integreren. Hulp nodig? Daar zijn we voor!

Direct van start gaan?

Binnen 24 uur online met uitstekende ondersteuning

Klantervaringen

Wat andere Yoga Studio's over ons zeggen

Administratie is niet mijn sterkste kant, uiteindelijk draait het wel om het geld in je onderneming. Je kan nog zo goed zijn in wat je doet, zonder een ordelijke administratie ben je uiteindelijk dief van je eigen portemonnaie. Voor mijn onderneming is Pay n plan een uitkomst, klanten melden zich aan en kunnen zonder al teveel moeite lessen kopen en reserveren. Mensen hebben tegenwoordig alles, behalve tijd. Hoe makkelijker je het ze kan maken, hoe beter het is. Daarbij is de app heel makkelijk in te regelen, producten aanmaken en het rooster indelen is erg makkelijk, aanwinst voor mijn onderneming.

Maarten - Woodworks Yoga

Ideaal voor reserveren voor lessen en workshops maar Pay n Plan bied nog veel meer! Je kan het hele betalingsverkeer via je website laten lopen, de betalingen zijn veilig en verlopen vlekkeloos. Doordat je leden altijd vooraf kopen heb je bijna geen administratie, geen baliemedewerker nodig en kan elke docent voor je invallen zonder dat jezelf aanwezig hoeft te zijn. En nog leuker, je kan je marketing via Facebook en andere online sites, direct aanbieden!

Iris - Just Body & Mind Yoga en Pilates

Sinds begin 2018 heb ik besloten om met de app te gaan werken. Ben moeder van 2 kids heb een eigen bedrijf dus druk druk druk. Ik wilde mijn bedrijf wat gaan professionaliseren en ook genoeg tijd met mijn gezin doorbrengen. Ik ben niet handig met software dus ja hoe doe je dat dan? Nou Pay n Plan heeft de oplossing. Het is professioneel, makkelijk en je ben veel minder tijd kwijt aan administratie. Opmerking van een klant: ik vind het al moeilijk om een mail te sturen maar die App dat is een makkie. Jong en oud kunnen ermee overweg. Heel tevreden over de service.

Judith - J-WorXout

Ontdekken wat Pay n Plan voor jou kan betekenen?

Vraag de gratis rondleiding aan

Persoonlijke aandacht Binnen 24 uur online Alles in één app
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.