Betalingen & Facturatie

Meer omzet voor je bedrijf, ontvang éénvoudig betalingen!

Vraag de gratis demo aan

Genereer meer omzet door je betalingen te automatiseren

Pay n Plan zorg voor een steady cashflow binnen je bedrijf en ontvangt namens jou de betalingen via SEPA incasso, iDEAL of Bancontact. Geef je product de gewenste instellingen. Vul het termijnbedrag in en hoe de SEPA Incasso moet lopen, bijvoorbeeld per maand, per jaar of per 4 weken. Het product kan vervolgens aangekocht worden vanaf je eigen website, social media of vanuit de webshop. De eerste incasso wordt met iDEAL of Bancontact gestart en loopt hierna volgens de instellingen die je het product gegeven hebt. Incasso’s kun je zelf wijzigen, pauzeren.

Vraag de gratis demo aan

Bespaar kostbare tijd met automatische facturatie

Pay n Plan genereert automatisch een factuur voor iedere betaling of SEPA incasso die via het systeem wordt afgehandeld. Het is ook mogelijk zelf facturen te versturen. Je klant ontvangt per e-mail een uitnodiging tot betalen met een iDEAL of Bancontact link. Je klant kan de facturen zelf downloaden via de app. Voor jou is er een overzicht beschikbaar van de gerealiseerde omzet en een export voor je boekhouding voor de BTW aangifte. Openstaande facturen bij storneringen? Pay n Plan stuurt je klanten automatisch betalingsherinneringen om ervoor te zorgen dat de betaling alsnog wordt voldaan.

Vraag de gratis demo aan

Meer omzet door je betalingen slim te automatiseren

De voordelen op een rijtje

Abonnementen incasseren met SEPA

Herhaaldelijk betalingen ontvangen via SEPA incasso. Start de incasso en verkrijg het mandaad via een eerste iDEAL of Bancontact betaling of voer deze zelf in met een start datum.

Verkopen via webshop of losse betaallink

Verkoop je producten vanuit de app via de ingebouwde webshop. Klanten kunnen producten terugvinden via de handige filters. Afrekenen via een rechtstreekse betaallink is ook mogelijk.

Slimme opvolging bij storneringen

Pay n Plan stuurt automatische betalingsherinneringen bij storneringen en houdt je op de hoogte van de status. Gemiddeld wordt 75% van de openstaande betalingen alsnog voldaan!

Gratis uitleg van de software en uitstekende support is bij ons inbegrepen!

Direct bestellen

Ontdekken wat Pay n Plan voor jou kan betekenen?

Vraag de gratis rondleiding aan

Persoonlijke aandacht Binnen 24 uur online Alles in één app
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.