Aaron Loeffen was 15 jaar toen hij begon met kickboksen bij Perry Ubeda in Nijmegen. Inmiddels geeft hij ruim 20 jaar les en heeft nu ruim 15 jaar zijn eigen sportschool Boxing Fit Druten.

 

Als 15 jarige had Aaron meerdere vrienden die deze sport beoefende. Na zijn eerste les wist hij dat dit zijn ding is. Vrijwel direct is hij begonnen met assisteren bij de jeugd trainingen. Nu geeft hij dagelijks les aan meer de 400 leerlingen en heeft hij van zijn passie zijn werk gemaakt. Het lesgeven zit dus al van jongs af aan in zijn bloed.

Uiteindelijk is Aaron overgestapt naar Bullys Gym onder leiding van Charles Hasselaar en daarna naar Team Aerts Amsterdam van K-1 legende Peter Aerts. Aaron heeft nationaal en internationaal competitie gedraaid en heeft uiteindelijk moeten stoppen in de B klasse door verschillende blessures.

In zijn sportschool Boxing Fit Druten werkt Aaron samen met 6 trainers. Tijdens de trainingen helpen zij om het niveau van de groep zo hoog mogelijk te houden. Het is dan ook niet verassend dat er vanuit Boxing Fit Druten regelmatig wordt deelgenomen aan wedstrijden waar winnen eerder regel dan uitzondering is. Zo loopt in Aaron zijn sportschool de 10-jarige meervoudige Europees en Nederlands kampioene rond. En talent wordt erkend en beloond. Zo ondersteunt zij nu tijdens de trainingen van de mini’s (vanaf 4 jaar).

 

 

“Dit een goede app is die vooral duidelijk is voor iedereen”

Collega trainers hebben Aaron gewezen op het gemak van Pay n Plan. Omdat, zoals Aaron het zegt, “dit een goede app is die vooral duidelijk is voor iedereen” was de keuze snel gemaakt om zijn lessen te plannen via Pay n Plan. Dit bracht hem veel positieve reacties vanuit zijn leden, maar vooral een stuk rust voor zichzelf. Nu heeft hij meer overzicht over de leden, de lessen en de inschrijvingen. Zijn favoriete feature is niet voor niets de agenda.

In de toekomst wil Aaron verder uitbreiden en zijn prachtige sport aan nog meer leden overbrengen. Het geheim van zijn succes zit hem in, denkt hij, ieder mens in zijn waarde laten en iedereen evenveel aandacht geven.

Mede ondernemers adviseert hij ook te gaan werken met Pay n Plan, omdat dit zoveel rust en duidelijkheid geeft voor iedereen. ‘Dat gun ik iedere ondernemer.”

Als laatste wil Aaron team Pay n Plan en in het bijzonder Wouter bedanken voor de goede service. Dat is waar wij voor staan bij Pay n Plan en waar wij trots op zijn. Dank je wel Aaron.

 

Jouw ledenadministratie en betalingen vlekkeloos geregeld?

VRAAG DE GRATIS DEMO AAN