Als ondernemer wil je met passie bezig zijn en niet met je administratie.

Drie jaar geleden begon ik samen met mijn man een CrossFit box en dan word je ineens ondernemer. Vanuit onze passie zijn we een box gestart waar we kwaliteit hoog hebben staan. Onze wens in toekomst is meer tijd voor onszelf om creatieve nieuwe dingen te bedenken. Het belangrijkste is goede mensen om je heen verzamelen. Gelukkig hebben we vanaf het begin kunnen bouwen op Pay n Plan voor onze contributie, administratie en het plannen van de lessen. 

Bij het vinden van goede mensen gaat een systeem niet helpen, maar het geeft je wel vrijheid als ondernemer. Vanaf het begin af aan hebben we met Pay n Plan gewerkt en dit scheelt ons veel tijd. Hierdoor kunnen we als ondernemer doen waar we blij van worden en dat is mensen trainen. We zijn geen onnodige tijd kwijt aan onze boekhouding en leden kunnen makkelijk WOD’s plannen.

“We vinden altijd een luisterend oor voor onze wensen.”

Gedurende onze groei hadden we een aantal wensen. Door de jaren hebben ze op basis van onze feedback en wensen een dashboard gerealiseerd. We kunnen nu iedere dag zien hoeveel leden actief zijn en welke abonnementen en lessen goed lopen.  Daarnaast zien we welke leden niet actief zijn en kunnen we hier gelijk op sturen. Daarnaast kan ik gelijk zien welke leden er jarig zijn en ze een kaartje sturen. Hierdoor stuur ik gelijk op meer contact en het behoud van mijn leden.

 

“We kunnen nu voorkomen dat mensen alle lessen volplannen en niet komen.”

We zijn gegroeid van twee abonnementen naar een systeem met credits. Hierdoor hebben we grip gekregen op het boeken van de lessen. In het begin konden leden onbeperkt lessen van tevoren plannen. Hierdoor lijkt het dat je vol zit, maar in werkelijk is dit niet zo. Door een kleine aanpassing konden mensen maar een gelimiteerd aantal lessen per week plannen. Hierdoor kunnen we veel beter sturen op het rendement per les.

“Onze toekomst is meer tijd voor onszelf.”

We zij drie jaar geleden onze crossfit box begonnen en werden eigenlijk toevallig ondernemer. Ik run de box samen met mijn man en al onze uren gaan hierin zitten. We zijn geen marketeers of sales mensen en doen alles met passie. In de toekomst willen we meer ruimte en vrijetijd om creatief te blijven ondernemen. Goede trainers zijn hiervoor onmisbaar. Alleen het vinden goede trainers valt niet mee. Door een goed systeem besparen we in ieder geval al tijd voor onze boekhouding en hebben we al meer vrijheid gevonden.

“Naast een goede prijs, hoog servicelevel geeft vooral de gunfactor voor ons de doorslag.”

Wij hebben vanaf het begin voor Pay n Plan gekozen. Naast de goede prijs was vooral de gunfactor voor ons doorslaggevend. Als je belt krijg je gelijk de juiste persoon aan te de telefoon en word je echt geholpen. Het serviceniveau is hoog en dat geeft het gevoel alsof je samen onderneemt. Tuurlijk lopen er dan ook wel eens dingen niet goed. Maar door samen te werken wordt het systeem steeds beter en bouw je samen aan iets moois.

 

Probeer ons nu zelf

Wil jij ook ons systeem ervaren vraag dan nu een gratis demo aan. Twijfel je nog? Overtuig jezelf!

Gratis demo aanvragen