Vandaag maken we kennis met Maria van Luna Maria. Maria heeft naast haar werk als secretaresse in 2016 haar eigen bedrijf Luna Maria neergezet. Ze geeft bootcamp, Personal Training, voeding- en lifestylecoaching. Je leest alles over haar motivatie in het interview.

 

Wat motiveerde jou om voor jezelf te beginnen?
Persoonlijk ervaarde ik niet de begeleiding in de sportschool waar ik behoefte aan had. Toen ik eenmaal mijn draai had gevonden kon ik het niet laten om andere te helpen. Dit werd gezien en zo gebeurde het ook regelmatig dat ze mij om advies kwamen vragen. Op mijn 23e besloot ik naast mijn fulltimebaan de opleiding te gaan doen.

Dat was een drukke bedoeling. Wanneer besloot je Luna Maria op te starten?
Zeker! Maar de opleiding vond ik heel leuk en leerzaam. Ik heb daarna 3 jaar in de fitness gewerkt als bijbaan waarna ik Luna Maria ben gestart. In eerste instantie schreef ik blogs,  wat ik nu ook voor jullie mag gaan doen. Vanaf 2018 ben ik zelfstandig les gaan geven.

Doe jij alles zelf bij Luna Maria?
Nee, ik werk met ZZPers die ook lessen geven, maar alles eromheen doe ik zelf.

Hoe en wanneer ben je met Pay n Plan gaan werken?
In het voorjaar van 2023 ben ik gaan googlen, omdat de aanbieder waar ik zat te log was. Aan de telefoon had ik een fijn gesprek met Wouter. De prijs-kwaliteit verhouding klopt en jullie hebben een hele fijne klantenservice. Dus vanaf juni 2023 ben ik met Pay n Plan gaan werken.

Waar zet jij Pay n Plan voor in?
Mijn klanten boeken hun bootcamp lessen in de Pay n Plan app. Sinds afgelopen jaar bied ik ook voedingsbegeleiding in abonnementsvorm aan. De incasso’s laat ik uitvoeren door Pay n Plan waardoor ik er geen omkijken naar heb. Zelfs bij een stornering stuurt de app betaalherinneringen en hoef ik mij uitsluitend te focussen op het werk waar ik goed in ben en voldoening uit haal.

Wat vind jij van de Pay n Plan app?
Een hele fijne app die heel intuïtief werkt. Lekker simpel en effectief. Dat wil je als ondernemer hebben!

Wat is je favoriete feature?
De agenda! Hahaha! Ik zie precies wie er komt. Vooral heel fijn dat ik dit via de app zelf kan benaderen. Bij andere software moest dit via de browser via een special coach omgeving. Deze omgeving zit bij jullie ook in de app. Wanneer ik voorheen vlak voor een les op de mobiel wilde kijken wie er kwamen was dit op mijn mobiel heel onhandig.

Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Deze winter ben ik veel bezig met online lifestylecoaching. Hier wil ik een abonnementsvorm aan koppelen met toegang tot meditaties, planners, online trainingen en meer in een afgesloten online omgeving.

Dat is gaaf zeg! Hoe gaat dat in zijn werk? Kunnen klanten je dan via de online omgeving ook vragen stellen?
Tuurlijk! Het is in eerste instantie een vault die ik vul met digitale planners, worksheets, meditaties, masterclasses en online trainingen over voeding, sporten en mindset die elke maand aangevuld wordt. Ondertussen ga ik intern ook een community bouwen. Allemaal op mijn website. Ik weet dat ik via andere platformen en de benodigde plug-ins ook via de website de automatische incasso kan regelen, maar waarom dubbel betalen als de administratie al uit handen is genomen via Pay n Plan?

Wat zou je mede ondernemers adviseren?
Ben jij op zoek naar een gemakkelijk aanmeldsysteem dan ook nog administratieve rompslomp uit handen neemt? Maak dan gebruik van Pay n Plan! Ik heb verschillende aanbieders geprobeerd, maar deze werkt gewoon. En heb je een vraag of loop je ergens tegenaan, dan krijg je snel antwoord.

Wat is het geheim van jouw succes?
Mijn grootste Unique Selling Point is oprechte interesse in mensen. Ik hou graag alle contacten warm en ben daadwerkelijk de stok achter de deur van mijn klanten. Heb ik ze al een tijdje niet in mijn les gezien, dan weten ze dat ik uiteindelijk aan de telefoon hang en meedenk.

Heb je nog feedback voor ons?
Blijf vooral doorgaan!

Jouw ledenadministratie en betalingen vlekkeloos geregeld?

VRAAG DE GRATIS DEMO AAN