Negen jaar geleden had Caro een carrière in de gezondheidszorg terwijl zij daarnaast Bfit013 startte, ‘in eerste instantie voor erbij’ zoals ze het zelf noemt. Na een aantal jaar kon zij de keuze maken om te stoppen met haar baan en volledig voor haar onderneming te gaan.

 

Hoe was dat voor jou? Mis je de gezondheidszorg?
Het was ontzettend mooi om te zien dat ik fulltime voor Bfit013 kon gaan! De gezondheidszorg mis ik niet vaak. Ik heb echt het gevoel dat ik nu de ideale combinatie heb, omdat de kennis uit mijn medische studies hier dagelijks van pas komen. Mensen helpen met training, met NET dat extra beetje medische kennis als ondersteuning, is wat ik het liefste doe.

Doe je het alleen?
Ik ben de eigenaresse en directrice, maar doe het zeker niet alleen. Ik werk met een team van geweldige allround en gespecialiseerde trainers, zonder wie ik het absoluut niet zou kunnen!

Hoe ben je bij Pay n Plan terecht gekomen?
Een van mijn collega’s is op zoek gegaan naar bruikbare software, en gaan rondvragen op social media en bij andere sportaanbieders. Keer op keer kregen we goede feedback over jullie. Vanaf het begin heb ik de service en communicatie als prettig ervaren. Pay n Plan is een efficiënt systeem, de communicatie is zeer klantvriendelijk en ik ben nog steeds blij met de keuze.

 

Hoe lang ben je al klant?
Ongeveer 8 jaar.

Waar zet jij Pay n Plan voor in?
Ik zet Pay n Plan in voor mijn klantenadministratie, plekken in lessen reserveren, product- en diensten verkoop.

Wat betekent Pay n Plan voor jou?
Pay n Plan betekent voor mij een stuk minder stress. Pay n Plan neemt mij veel werk uit handen, waardoor ik meer tijd heb om te doen wat ik het liefste en beste doe.

Je favoriete feature?
Het volledig geautomatiseerde inschrijfsysteem, inclusief wachtlijst. Hierdoor kunnen mijn leden zelf in- en uitschrijven zonder mijn tussenkomst. Staat een lid op de wachtlijst en komt er een plekje vrij, dan wordt het lid automatisch ingeschreven en per mail op de hoogte gebracht. Hier hoef ik niets voor te doen!

Heb je nog wensen voor de toekomst?
Ik zou graag horizontaal en verticaal uitbreiden met unieke kwalitatieve trainingen. Echt dat ‘beetje meer’ kunnen bieden qua aandacht, kwaliteit, eerlijkheid en hartelijkheid.

Wat is het geheim van jouw succes?
Haha, geen geheim hier. Ik heb veel hulp gekregen, veel geleerd van mensen die verder waren dan ik, en veel fouten gemaakt. Ook ik ben af en toe niet zeker of ik genoeg kwaliteit lever als trainer, klanten-contactpersoon, ondernemer, directeur en werkgever. Maar eerlijkheid en kwaliteitszorg leveren je op lange termijn altijd het meeste op. Dus als ik een advies zou mogen geven: blijf werken vanuit je eigen visie en gevoel, ondanks wat je andere (grote) ondernemingen ziet doen!

Daar ben ik het helemaal mee eens!
Zeker in deze moeilijke Corona-tijden; blijf jezelf onderscheiden. Verval niet in de makkelijke uitweg van kwantiteit-over-kwaliteit, maar sta achter je product, blijf dankbaar en loyaal aan je klanten, en zoek een manier om potentiële klanten te laten zien waarom ze bij jou willen komen.

Amen! Wil je nog iets met ons delen?
Bedankt voor de fijne service, en het fantastische product dat jullie leveren!

Graag gedaan! Bedankt voor je tijd.

Jouw ledenadministratie en betalingen vlekkeloos geregeld?

VRAAG DE GRATIS DEMO AAN