Na Pieter zijn topsport carrière was er voor hem niets logischer dan sportles te geven aan anderen. Bij Pieter kun je terecht voor kracht- en conditietraining.

 

Welke sport heb jij zelf op hoog niveau beoefend?

Ik heb op hoog niveau waterpolo beoefend.

 

Wat leuk! Je bent inmiddels ruim een jaar klant bij Pay n plan, maar hoe lang geef jij al les?

Ik geef al 15 jaar les en er werken inmiddels 4 trainers voor mij. 2 Trainers zijn in dienst en 2 trainers werken als ZZPer bij mij. Met zijn vijven verzorgen wij alle lessen bij Maverick training.

 

Wat was jouw overweging om voor Pay n Plan te kiezen?

Pay n Plan is de meest complete aanbieder met een totaaloplossing. Voor mij was het een makkelijke keuze nadat ik contact heb gehad met Wouter. Doordat de administratie wordt geautomatiseerd en klanten zelf hun lessen plannen of wijzigen kan ik focus houden op ondernemen i.p.v. administratieve werkzaamheden. Door mijn enthousiasme is er inmiddels ook een nieuwe klant bij jullie aangesloten. Dat ik hier maandelijks voor wordt beloond door middel van het partner programma vind ik echt een pluspunt!

 

 

Zo fijn dat jij zo enthousiast bent over Pay n Plan! Wat is jouw favoriete feature?

De abonnementen! Abonnementen garanderen mij een vaste inkomensstroom. Hierdoor weet ik welke omzet ik minimaal kan verwachten per maand. Dit geeft duidelijkheid en rust. Ook zie ik het snel wanneer mijn omzet zakt, waardoor ik actie kan ondernemen om nieuwe klanten aan te trekken.

 

Wat zijn jouw plannen voor de toekomst?

Ik wil graag uitbreiden naar een nieuwe locatie. De contacten hiervoor zijn gelegd en we hebben een stevige fundering om, zodra we het juiste pand vinden, direct op te gaan bouwen.

 

Gaaf! Ik weet zeker dat dit jou gaat lukken! Welke tip heb jij voor je mede-ondernemers?

Zorg dat jij je administratie op orde hebt en zo makkelijk mogelijk kunt bijhouden door middel van Pay n Plan. Zo kun jij je focussen op wat jij leuk vindt om te doen en waar jij goed in bent.

 

Een laatste vraag. Wat denk je dat het geheim is van jouw succes?

Ik blijf altijd door ontwikkelen. Stil staan is achteruitgaan. Doordat ik met Pay n Plan werk heb ik alle tijd om door te ontwikkelen.

 

Jouw ledenadministratie en betalingen vlekkeloos geregeld?

VRAAG DE GRATIS DEMO AAN