Als STOTT Pilates docent en eigenaresse van Studio Nine is Pilates voor Nienke niet alleen haar inkomen, maar vooral een manier om pijnvrij te leven. Deze ervaring wilde zij graag met andere delen, waarna zij de opleiding tot STOTT Pilates docent heeft gevolgd.

Wat betekent Pilates voor jou?
Pilates betekent voor mij een pijnvrij leven. Door mijn scoliose en vele rugklachten had ik altijd pijn. Door het beoefenen van STOTT Pilates ben ik klachten- en dus pijnvrij. Na één jaar les volgen besloot ik zelf Pilates docent te worden en anderen de voordelen van Pilates te laten ervaren.

En hoe lang ben je nu pilates docent?
Inmiddels geef ik ruim 7 jaar les, bestaat Studio Nine alweer 6 jaar en werk ik samen met 8 ZZP’ers die ook lesgeven in mijn studio.

Behoorlijk succesvol dus! Hoe ben je bij Pay n Plan terecht gekomen en waarom heb je voor Pay n Plan gekozen?
Via een collega Pilates docent die de app al gebruikte. Ik heb voor Pay n Plan gekozen, omdat de app overzichtelijk en duidelijk is. Ook het persoonlijk contact vind ik fijn. Bij Pay n Plan ben ik geen nummer, maar Nienke van Studio Nine.

Waar zet jij Pay n Plan voor in en wat heeft Pay n Plan voor jou betekent?
Pay n Plan zet ik volledig in, zowel voor het plannen als voor de betalingen. Inmiddels ben ik twee jaar klant, maar heb ik Pay n Plan pas in gebruik genomen na de eerste lockdown. Achteraf gezien had ik gewoon gelijk met Pay n Plan aan de slag moeten gaan. Pay n Plan is laagdrempelig voor nieuwe klanten, scheelt mij uren werk aan de administratie, geeft een duidelijk overzicht voor de docenten en mijzelf wie er bij een les aanwezig zijn. Ook heb ik altijd toegang tot de agenda, anders dan voorheen met de papieren agenda in de studio. Doordat ik meer overzicht heb, heb ik meer plezier tijdens het lesgeven en ben ik minder energie kwijt aan minder leuke klusjes (administratie!!).

Wat is je favoriete feature in de app?
De agenda! Zo makkelijk en overzichtelijk. Ook zo fijn dat klanten zelf heel makkelijk hun les kunnen wijzigen. Uitschrijven bij de ene les en inschrijven in de andere, ideaal!

Wat zijn jouw plannen voor de toekomst?
Nu na de tweede lockdown, hoop ik nóg meer mensen te inspireren om pijn vrij te bewegen en zonder klachten door het leven te kunnen gaan. Door het vele stil zitten en minder actief zijn (of zelfs COVID-19 te hebben gehad), zijn veel mensen niet meer zo fit als voor deze situatie. Dan kunnen wij met onze STOTT Pilates Methode je weer op weg helpen. Je leert je lichaam heel bewust te bewegen. Daardoor verbeterd je ademhaling en je lichaamshouding.

Wat zou jij andere ondernemers adviseren?
Start sneller met Pay n Plan dan je van plan bent, het gaat je zóveel administratie schelen en je maakt het aantrekkelijker voor je klanten om een (proef)les in te plannen.

Wat is het geheim van jouw succes?
Bij ons in de studio staat persoonlijke begeleiding centraal. Klanten blijven altijd voor ons herkenbaar en zullen geen nummertje worden. Dat vind ik het allerbelangrijkste. Je voelt je welkom en kan daardoor nog beter genieten van een les. Ik zie dat als een gouden match met Pay n Plan, want dat bieden jullie ook.

Dank je wel Nienke, voor deze mooie woorden! Heel veel succes en dat Studio Nine nog verder mag groeien.

Jouw ledenadministratie en betalingen vlekkeloos geregeld?

VRAAG DE GRATIS DEMO AAN