Kun jij ook niet wachten om jouw Sinterklaas workout event te organiseren? We laten je in een paar eenvoudige stappen zien hoe je dit gemakkelijk kunt integreren in jouw Pay n Plan account.
  • Maak een Shopcategorie aan: Creëer een specifieke categorie voor de Sinterklaas Workout in de shop. Voeg een ‘1’ voor de titel toe als je wilt dat deze categorie als eerste zichtbaar is.
  • Maak een Rittenkaart aan: Je kunt één kaart maken waarmee elke deelnemer zich los inschrijft, maar voor een gezinsactiviteit raden we aan verschillende kaarten te maken voor 2, 3, 4, 5, 6 personen, enzovoort. Vink de bijbehorende shopcategorie aan zodat het voor klanten gemakkelijk te vinden is.
  • Activeer het Boekingsformulier: Schakel het boekingsformulier in voor alle rittenkaarten, maar laat ook de mogelijkheid open om het product via de shop aan te kopen. Vergeet niet om de instellingen op te slaan.
  • Voeg een Afbeelding toe: Personaliseer het product door een afbeelding toe te voegen. Je kunt eenvoudig zelf afbeeldingen maken via platforms zoals Canva.

 

  • Maak een Uniek Afspraaktype aan: Creëer een nieuw afspraaktype en selecteer uitsluitend de rittenkaarten waarmee klanten zich kunnen inschrijven.
  • Plan het event in de agenda in: Plan nu het event in en koppel het event afspraaktype.
  • Promotie: Promoot je event! In de app kun je de weergave volgorde op de startpagina instellen, waardoor deze direct de aandacht van klanten trekt. Je kunt ook links delen op je website en via sociale media, waarbij je duidelijk aangeeft welke link geschikt is voor een specifiek aantal personen.

Door deze stappen te volgen, optimaliseer je het gebruik van de Pay n Plan app voor het organiseren van jouw Sinterklaas event, waardoor het gemakkelijk is voor deelnemers om in te schrijven en voor jou om de planning efficiënt te beheren.

Mocht je hulp nodig hebben met het instellen, laat het ons gerust weten.

Jouw ledenadministratie en betalingen vlekkeloos geregeld?

VRAAG DE GRATIS DEMO AAN