Throwback Thursday | Beheren van meerdere bedrijven

In deze maandelijks terugkerende rubriek ga ik jullie meenemen naar hoe het vroeger was. Want het bekende gezegde “Vroeger was alles beter” gaat zeker niet altijd op. Sinds wij bijna 9 jaar geleden zijn gestart met de ontwikkeling van Pay n Plan zijn er veel functies bijgekomen en verbeteringen doorgevoerd. Wij geloven erin dat je soms even stil moet staan bij waar je vandaan komt, je huidige succes moet vieren om vervolgens weer aan de slag te gaan met je doelen. Deze maand in de Throwback Thursday de optie dat je meerdere bedrijven kunt beheren vanuit 1 account.

Hoe was het vroeger?

Als klant kun je vanaf het begin al klant zijn bij meerdere bedrijven, maar had jij als ondernemer meerdere bedrijfsaccounts of gaf jij als trainer les bij verschillende bedrijven die onze dienst gebruikte? Dan moest je steeds uitloggen uit het ene account en inloggen in het andere account. En aangezien er maar één account per mailadres kan worden aangemaakt, had je ook nog meerdere mailadressen nodig.

Hoe is het nu?

Nu kun je met 1 account meerdere bedrijven beheren. Op de home pagina kun je precies zien bij welke bedrijven je beheerdersrechten hebt. Via het rechtermenu kun je ook makkelijk en snel switchen van bedrijf. Één van onze klanten hebben 4 locaties en bij 5 bedrijven rechten. Kun jij je voorstellen wat een gedoe dat moet zijn geweest met wisselen én onthouden van alle gebruikersnamen en wachtwoorden? Zij hebben alles in 1 app en wisselen van bedrijf is gedaan voordat ze ‘Pay n Plan’ kunnen zeggen.

Gratis demo aanvragen