Throwback Thursday | Familieleden

In deze maandelijks terugkerende rubriek ga ik jullie meenemen naar hoe het vroeger was. Want het bekende gezegde “Vroeger was alles beter” gaat zeker niet altijd op. Sinds wij in 2011 zijn gestart met de ontwikkeling van Pay n Plan zijn er veel functies bijgekomen en verbeteringen doorgevoerd. Wij geloven erin dat je soms even stil moet staan bij waar je vandaan komt, je huidige succes moet vieren om vervolgens weer aan de slag te gaan met je doelen. Deze maand in de Throwback Thursday de optie dat je klant ook familieleden kan inschrijven in de agenda.

Hoe was het vroeger?

Kwam jij of je klant met meerdere personen uit hetzelfde gezin sporten? Dan moest iedereen een eigen account hebben. Dit betekende dat je als ouder steeds moest uitloggen en inloggen in een ander account om jezelf of je kinderen in te schrijven op lessen.

Hoe is het nu?

Nu hebben we de familieleden. Bij de afspraaktypes in de agenda geeft het bedrijf aan of familieleden zijn toegestaan in de les. Deze functie wordt voornamelijk gebruikt bij lessen voor kinderen, omdat zij geen eigen account hebben. Bij een les waar familieleden zijn toegestaan kun je als ouder familieleden toevoegen. Vervolgens krijgt ieder familielid een eigen ‘inschrijven’ knop waarmee je als ouder je kinderen kunt inschrijven. In dit geval is het dus ook mogelijk om meerdere personen van 1 account in te schrijven in de les. Dat scheelt een hoop uitloggen, inloggen en inloggegevens onthouden!

Gratis demo aanvragen