Throwback Thursday | Afspraaktype

In deze maandelijks terugkerende rubriek ga ik jullie meenemen naar hoe het vroeger was. Want het bekende gezegde “Vroeger was alles beter” gaat zeker niet altijd op. Sinds wij bijna 9 jaar geleden zijn gestart met de ontwikkeling van Pay n Plan zijn er veel functies bijgekomen en verbeteringen doorgevoerd. Wij geloven erin dat je soms even stil moet staan bij waar je vandaan komt, je huidige succes moet vieren om vervolgens weer aan de slag te gaan met je doelen. Deze maand in de Throwback Thursday het Afspraaktype.

Hoe was het vroeger?
Zoals iedereen weet die gebruik maakt van onze agenda is de agenda gevuld met afspraken door middel van afspraakreeksen of herhalingen. Vroeger werden alle instellingen van afspraken ingesteld bij de afspraak zelf en door het herhalen had de hele reeks dezelfde instellingen. Met het invoeren van de alle afspraken in de agenda was dit al veel werk, maar het werd pas heel veel werk wanneer je een wijziging wilde doorvoeren. Alle afspraken van de afspraakreeks waarop al inschrijvingen stonden moesten 1 voor 1 gewijzigd worden. En als je fanatieke sporters had die weken en soms al maanden vooruit inplanden… tel maar op.

 

Hoe is het nu?
Nu hebben we het afspraaktype. Alle instellingen van dezelfde soort afspraak op één plek. Er is bijvoorbeeld het afspraaktype Groepslessen. In de agenda kunnen er verschillende afspraakreeksen worden gemaakt gekoppeld aan het afspraaktype Groepslessen. Op deze manier hebben al die afspraakreeksen dezelfde instellingen. En wil je een instelling wijzigen, dan doe je dit op 1 plek en is de wijziging aangepast bij alle afspraken met dat afspraaktype. Op die manier is het aanbieden van een tijdelijke rittenkaart met korting een fluitje van een cent.

Gratis demo aanvragen