Welcome to december! Dit is het moment om je nieuwjaarsacties te verzinnen en nog belangrijker te promoten! In 2019 stonden ‘Afvallen’, ‘Meer sporten en bewegen’, ‘Gezonder eten’ en ‘Vaker yoga en meditatie doen’ tussen de populairste goede voornemens. Dit zal in 2020 ongetwijfeld niet anders zijn! So let’s do this! Hier 4 voor de hand liggende ideeën van ons. You’re welcome!

 

1. Knallend het nieuwe jaar in!
Wat is de beste manier om snel van de nieuwjaarskater af te komen én te starten met die goede voornemens? Juist, sporten! En water drinken, heel veel water drinken. Dus wat doe jij dan? Precies, je organiseert een nieuwjaars workout / bootcamp / HIIT / WOD / yoga les. Natuurlijk met een dosis fun en een (nieuwjaars)borrel achteraf. Als je het doet, doe je het goed!

2. December actie.
“Koop voor 1-1-2020 jouw product en betaal de eerste maand slechts €5,-“. of “Krijg 50% korting”. Welke korting je ook wilt weggeven, wij Nederlanders zijn er dol op! Uiteraard zitten ze voor minimaal 6 maanden aan jou vast, want doelen behaal je niet in 1 week.

3. Bring a friend.
Je huidige klanten hebben vrienden en vrienden hebben goede voornemens. Wordt de vriend van jouw klant klant, dan krijgt jouw klant een cadeautje. Snap je? Een bidon, t-shirt, PT sessie of korting. Ook hier geldt, wij Nederlanders zijn er dol op.

4. Promoot Small Group Training
Om doelen te halen is Personal Training natuurlijk het beste, maar Small Group Training is second best. Tevens is sporten met een groepje vrienden / vriendinnen / familie erg gezellig en nog motiverend ook. Je kunt een workout op tijd doen en ze tegen elkaar laten strijden. Een betere motivator is er niet. Voorkom wel ruzie, dat is niet zo goed voor je klandizie.

Jouw ledenadministratie en betalingen vlekkeloos geregeld?

VRAAG DE GRATIS DEMO AAN