Ken je dat? Je hebt een systeem dat je veel gebruikt, maar je bent onderweg en wilt toch even wat regelen op je mobiel, maar je kunt je account alleen maar via de browser benaderen. Dan ben je dus eindeloos aan het inzoomen op je schermpje, terwijl de letters maat 5 zijn. Je tikt precies het verkeerde tabblad aan, omdat je het gevoel hebt dat je van die worsten vingers hebt en raakt uiteindelijk gefrustreerd. Lekker dan!

Gelukkig hebben de makers van Pay n Plan ook de moeite genomen om een app te maken.

Deelbaar
Als zich een nieuwe klant voor een proefles aanmeldt, dan maakt diegene automatisch een account aan. In zijn account kan de klant de agenda afspraken beheren, een abonnement voor de bootcamp afsluiten of een strippenkaart kopen. Maar het gebeurt vaak zat dat de klant de mailtjes helemaal niet goed leest, gewoon naar de les komt en de app niet downloadt. Ik heb er een gewoonte van gemaakt om iedereen na de proefles een bericht te sturen via whatsapp om te vragen hoe de les was en hoe de spierpijn bevalt.

Op dat moment kan ik via de Pay n Plan app super makkelijk op de Whatsapp knop klikken bij de betreffende klant en opent automatisch mijn whatsapp waarna ik de klant kan appen. Ik heb er hierdoor nog nooit problemen gehad dat het iemand niet lukte om een account aan te maken en een product te kopen. Het is een enkeling overkomen dat die de app niet helemaal snapt, maar met een beetje uitleg is dat snel verholpen. En dat komt zo weinig voor dat ik me geen zorgen maak over de logica van de Pay n Plan-app.

Doe ik gauw wel even
Ik heb sinds een aantal maanden iemand die om de week de maandagtraining verzorgt. Laatst appte ze me dat ze de les ergens anders plaats wil laten vinden. Ze vroeg mij om een bericht eruit te gooien en het fijne is dat het bericht aan de deelnemers van de les gestuurd kan worden en de les zo aangepast kan worden. Naast mijn push bericht kregen de deelnemers ook een mail, omdat ik de locatie van de afspraak had gewijzigd. Ik was zelf onderweg en kon dat dus allemaal doen via de app. Zo fijn!

Zo hebben we laatst ook besloten om weer een mudrun met de bootcamp-crew te doen. Hiervoor moet natuurlijk extra getraind worden. Ook die lessen heb ik snel ingepland en kan ik indien nodig makkelijk aanpassen in de Pay n Plan app.

Voor de grote klussen heb je ook de browser
Maar gelukkig heb je voor de grote klussen ook de browser. Zo heb ik er een aantal weken geleden voor gekozen om toch een zomerrooster voor de bootcamp te maken en dat was via de browser op mijn laptop gemakkelijker om te doen. Het mooie is, dat het systeem gelijk alles synchroniseert en mijn collega daardoor via haar app kon zien dat het rooster er op de juiste manier instond. Dat maakt een online werkoverleg ook nog eens enorm efficiënt.

De beste en meest flexibele werknemer van het bedrijf
Wat mij betreft zijn bovenstaande punten gewoon een must. Geen pré en geen wensen, maar een vereiste. Mocht ik ooit (en die kans is klein), naar een ander systeem op zoek moeten gaan – want je weet maar nooit – dan moeten bovenstaande functies er echt inzitten.

Kijk, natuurlijk kost ook dit systeem geld. Maar ik weet dat het voor zowel mijn klanten als voor mij werkt en dat maakt Pay n Plan de beste virtual assistent de ik maar kan verzinnen. Mocht ik er een keer niet uitkomen met zowel de app als de browser, dan zijn de lieve dames achter de schermen goed via de mail bereikbaar. Ik heb tot nu toe altijd binnen een werkdag antwoord gehad, dan wel een oplossing voor mijn problemen. Dat is extra fijn.

Mocht je dus nog op zoek zijn naar een systeem waarin je je workshops, trainingen, lessen enzovoorts wilt plannen en gelijk de betaling wilt regelen, dan is Pay n Plan echt een uitkomst.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Lees dan mijn vorige blogs of houd deze site in de gaten voor de volgende!

Blog Maria
Blog Maria 2
Blog Maria 3
Blog Maria 4

Dus… ben je nieuwsgierig geworden, blijf me dan op deze reis volgen. En vergeet niet om Pay n Plan te volgen op Instagram of Facebook!

Jouw ledenadministratie en betalingen vlekkeloos geregeld?

VRAAG DE GRATIS DEMO AAN